Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megvennetek egy profi sminkpal...

Megvennetek egy profi sminkpalettat 8000 HUF-ert?

Figyelt kérdés

Mondjuk valami ilyesmit:

[link]

vagy ilyet:

[link]

Esetleg egy pirosito, vagy ruzspalettat?

2009. jún. 2. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én megvenném, mert sminkesnek készülök és addig is jó lenne gyakorolni meg hát magamnak is :)

Biztos szerencsés vagyok, de nekem szinte minden szín jól áll. Na jó, elfogadhatóan :) Én szinte minden használnám, használom.

Arra azért kíváncsi lennék hány grammos meg ilyenek. És a márka is érdekelne, milyen minőség, hogy fed stb.

De 8.000- szerintem nem sok érte, ha lenne pénzem biztos megvenném, főleg a másodikat mert olyan sok benne a zöld :)

Pirosítóból paletta szerintem annyira nem jó, abból inkább többfélét veszek - külön. Ráadásul én folyékonyat használok, ami olyan üvegcsében van, mint a körömlakk. Ajakfény palettát pedig már 3-4 ezerért is lehet kapni jót. És azt nem is vennék, mert már van :)

De ez a szemfesték (második) érdekelne, esetleg ha van kedved írhatnál privátot, hogy hol lehet beszerezni, és hogy szokott-e lenni ilyen máskor is. [ Most költöttem el az összes pénzem, szóval jelenleg nem tudok vásárolni :(]

Amúgy csak mondom, hogy én ilyesmiket (de szerintem ez jobb) 30-40 ezerért láttam aukciós oldalakon. És ahhoz se volt semmi márka írva, csak sima paletta.

2009. jún. 3. 02:54
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

A markatol fugg, mert ha vmi gagyi,ami nem tartos,akkor nem. En most vettem egy markas 4 reszes szemhelypudert 12000 ft-ert, de azert vettem meg, mert tetszenek a szinei es nagyon tartos, nem mosodik el par ora alatt.

Pirosito palettat nem vennek ennyiert, mert abbol ha 3 szint ki tudsz hasznalni,mar szerencses vagy, ruzspalettat sem vennek, mert korulmenyes a cipelese, felkenese.

2009. jún. 3. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
hol lehet ilyet kapni?
2009. jún. 3. 18:48
 14/15 anonim válasza:
Én megvenném.
2009. szept. 14. 21:40
 15/15 Doruss ***** válasza:
Nem, de csak azért, mert nem használok ennyit. Egyébként ha gyakran sminkelném magam, simán megvenném, tökéletesen megéri.
2010. márc. 22. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!