Milyen szinű szemceruza állna jól, ha barna szemem és hajam van?
Nekem is barna szemem és viláos barna hajam van.
Én a fekete és barna szemcruzát részesítem előnyben, illetve a fehéret. A fehéret csak a belső szemzugba használom és szépen eldolgozom, ettől optikailag nagyobbnak tűnik a szemem, ami egyébkén előnyös nálam.
A fekete szemceruza karaktaresebbé teszi az arcomat, ezzel mindig vigyázok, jól eldolgozom, elsatírozom, mert könnyen túlkarakteressé válhat az arcom, ami nem olyan szép. A barna viszont lágyítja a vonalaimat, sokkal szolidabb, lágyabb, mégis látható!
Én ezt a kettőt tudom ajánlani. Ezen kívül adott esetben, ha olyan a szerelésed és illik hozzád jó választás lehet egy közép vagy sötétkék szemceruza.
Hát sok függ attól, milyen barnáról beszélünk. :D
Nekem ami pocsékul áll, de hivatalosan jó lenne, az a lila, a fekete és a barna. :D A fehér nem lenne rossz, de mégse áll jól annyira.
Ami meg tiltólistás, a kék és a zöld, na nekem pont ezek a legjobbak. :D
Szóval szerintem próbálgass párat, barátnőnek-tesónak-anyudnak biztos van pár szín, kérd kölcsön, vagy ha van szemhéjpúdered, azzal próbálkozz, mai jól áll, az valószínűleg ceruzában is jó lesz. :D
Esetleg még arany? Bár hétköznapra nagyon sok lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!