14 évesen csak szolídan barna szemceruza a mindennapokra?!
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 22:21
1/10 anonim válasza:
Mi van vele?
Amúgy sztem simán. Ennyi idősen már majdnem sminkcuccot használtam.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszii :D .
Csak arra vagyokkíváncsi hogy túlzás-e szerintetek :D ?
Mert nem akarom hogy leribizzenek ez miatt.
2010. jún. 27. 22:24
3/10 anonim válasza:
nézz körbe.. vannak, akiknek sokkal többől áll a napi makeup.. :D:D szerintem egyáltalán nem sok.
4/10 anonim válasza:
Ja azt akartam írni, hogy már majdnem MINDEN sminkcuccot használtam:D Szal sztem egyáltalán nem túlzás, és nem fognak ribinek tartani emiatt.
5/10 anonim válasza:
szerintem az pont jó, én 14 évesen (2 éve) mindig úgy sminkeltem magam, hogy vagy barna szemceruza vagy szempillaspirál, és ennyi.
6/10 anonim válasza:
Simán mehet. Ugyanennyi idős vagyok, és szinte minden sminkcuccot használok én is. (problémás bőr=korrektor, alapozó, púder, hogy kinézzek valahogy! =D)
7/10 anonim válasza:
akármilyen sminket használhatsz ha nem túlságosan kihivó nemfognak leribizni :)
8/10 anonim válasza:
jajj:D
az majdnemhogy nem is látszik.
ugyanennyi idös vagyok és én nagyon durván sminkelem magam, de itt a nyár ugyhogy visszafogom magam mert szétfolyik a fejem.:D
Ugyhogy én csak fekete szemceruza szempillaspirál meg szájfény. Ehez jönne még a púder alapozó de azt most hanyagolom.
10/10 A kérdező kommentje:
naah utolsó ne flegmázz már -.- x) .
amúgy én is szoktam magam sminkelni , feketén kihúzom a szemem + szempillaspirál . De úgy gondoltam most kicsit visszafogom magam . :D. csak kíváncsi voltam . azé' köszönöm a válaszokat .
2010. júl. 2. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!