Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jók az Essence termékek?...

Jók az Essence termékek? Valakinek tetszettek? Főleg az alapozók, szempillaspirálok és a púderek érdekelnek.

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
a szemhéjpúderek jók, de nekem nem nagyon váltak be a szájfények és púderek, szempillaspirált nem próbáltam, az az egy sminktermék, amiből mindig márkásat veszek
2009. jún. 1. 10:57
 12/17 anonim válasza:
100%
nekem szemhéjpúderek vannak essence-ben és szép csillogósak,meg ha van vmi alap is alattuk,amibe ebletapad akkor nagyon tartós.legutóbb 700 ft-ért vettem 3 színű korrektort,zöld,rózsaszín meg barna van benne,kör alakú,biztos tudod melyik az...na nekem az is nagyon bevált.én azt szemhéjra is használom szemhéjpúder alapnak!
2009. jún. 8. 18:45
 13/17 anonim válasza:
100%

Szia

Én egy drogériában dolgozom, és nemrég voltam Essence tréningen.

Ez nem egy kínai vacak, hanem elég jó minőség. Ami az árát illeti, azért tudja ilyen olcsón árulni, mert nem költ reklámra.

Az egyes válaszolónak üzenem, hogy valószínű, azért szárad ki a szempillaspirálja, mert le, föl húzogatja a tartóban. Ezt nem szabad! Így csak kiszárad bármelyik szempillaspirál! Mikor kiveszed a spirál részét, a fölösleget a tartó tetején szedd le.

Remélem, segítettem:)

2009. jún. 20. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én Essenceből hab állagú alapozót használok, 1000 ft egy kis tégely, nagyon szeretem.

Aztán fedőlakkot, kb 500 ft-ért, szépen fényesíti a körömlakkot, de "magában" is jó.

Az Essence szájfényeket is nagyon szeretem, olyan jó az illatuk:) Meg az áruk is. És nagy belőlük a választék.

Szemöldökcerkám is Essence, szuper precíz, 450 Ft.

Asszem nagyjából ennyi.

Fura hogy a Synergen-t így dicséri mindenki, éln egyszer próbáltam, mondjuk nem alapozót hanem púdert, és az nagyon nem vált be. Nagyon porolt, olyan "nagyszemcsésen" vagy nem is tudom. Gondoltam biztos azért iylen olcsó.

2009. aug. 3. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
az essence multi astion szempillaspirál nekem nagyon bejött:) és nem is drága:)
2009. nov. 26. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:
bocsi *essence multi action:D
2009. nov. 26. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem alapozóm és szemhéjpúderem van tőlük, és beváltak. Semmivel sem rosszabbak (sőt) mint a drágább társaik.
2010. ápr. 9. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!