Mit tegyek, hogy ne folyjon le a sminkem?
Figyelt kérdés
Rendszerint szemceruzát,szemhéjtust és szempillaspirált használok.Sajnos a szemceruza mindig lefolyik.Alul húzom ki,és belől.Mit tehetnék,hogy ne follyon le?
előre is köszi.(:
2012. febr. 1. 16:03
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
"folyjon" xd.
Hát nem tudom, hogy mit csinálj, talán hogyha belül nem húznád, akkor nem könnyezne (minimálistól is lefolyik) és nem folyik majd le, sztem csak spirállal csináld meg alul, tiszta olyan (nekem legalábbis) mintha ceruzával csináltem vna
3/4 anonim válasza:
Saját módszerem (lehet hogy egészségtelen) az hogy öngyújtóval kicsit megégetem a szemceruzát, és amikor már nem folyékony de nem is szilárdult vissza teljesen, akkor húzom ki a szemem. Igy sokkal intenzivebb fekete, és nem tud elkenődni.
4/4 anonim válasza:
A kérdezőnek gratulálok, nagyon kevesen tudják helyesen leírni a "folyjon" szót! A 2. kommentelő pedig üljön vissza nyelvtanórára, vagy ássa el magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!