Crystal Nails Legújabb technikák (műkörömépítés alapjai)?
Mennyire vagy kezdő?
Én még akciós áron 2000-ért vettem, most már nem annyi?
Az a gond, hogy videókból nem lehet tanulni. Tudom, hogy nem túl olcsók a továbbképzések, de sajnos muszáj rá beruházni. Most már van rálátásod a szakmára, nektek is úgy tanították a körmözést, hogy az oktató bemutatta, majd ti csináltátok. Láthattad, hogy nem olyan könnyű, de a tanár oda tud hozzád menni, és ki tudja javítani a mozdulatodat. Videóknál ez nincs így. Ott sok mindent nem lehet látni. Azokat mindig úgy veszik fel/úgy vágják meg, hogy úgy tűnjön, ez a világ legkönnyebb dolga. Pedig távolról sem. Nekem is kellett néhány továbbképzés, majd utána a rengeteg gyakorlás, hogy el tudjak valahol indulni.
Minden évben többször rendeznek a cégek ingyen továbbképzéseket, bemutatókat, azokra mindenképp érdemes elmenni, hisz mindenhol lehet újat tanulni.
Köszönöm, pedig azt hittem ebben bent vannak az építési technikák is.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!