Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért jön le a zselés műkörmöm...

Miért jön le a zselés műkörmöm? Kb.2 hetet bír és leesnek sorban!

Figyelt kérdés

2012. jan. 30. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt sőt rosszabb teljesen bepállott alatta a körmöm szóval meg se éri nekem legalábbis nem . :))
2012. jan. 30. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért jön le, mert a körmös nem ért hozzá. Válts körmöst.
2012. jan. 30. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Valóban a körmössel van a gond

Ha olyan csinálja, aki igazán érti a dolgát, akkor nem szabad semmiféleképpen sem leesnie!

2012. jan. 30. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzőekkel - részben!

Körmös vagyok, vagy az a gond, hogy a körmösöd rosszul csinálta meg, vagy pedig nem bírja a körmöd a zseléd. Próbáltad a porcelánt?

Nekem volt egy vendégem, akinek a porcelánt dobálta le a körme, de a zselével semmi gondja nincs.

2012. jan. 30. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző. 99% hogy körmös hiba. Az, hogy valaki nem bírja ezt, vagy azt az anyagot, olyan ritka, mint a fehér holló.
2012. jan. 30. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is a körmösöddel lehet a gond. Az enyémek 4 hétig is bírják, igaz akkor már csúnyák mert le vannak nőve, nem is szoktam őket eddig hagyni, csak azért mondtam, hogy volt már 4 hétig fent körmöm, és az ég világon semmi baja nem volt.
2012. jan. 30. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálam is detto ugyanez a gond. Már kétszer csináltattam két különböző körmösnél. Kb. a 3.-4.napon elkezd levegősödni (főleg a középső és mutató ujjamnál). Aztán egy (!) hét elteltével teljesen levált az egyik zselés köröm olyan szinten, hogy leszakította a rendes körmöm - még most is azzal szenvedek. Szóval én megfogadtam, hogy soha a büdös életben nem tetetek fel zselés körmöt!!
2012. febr. 3. 21:09
 8/8 anonim válasza:
Szar a körmösöd...;)
2012. máj. 5. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!