Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13-14 évesen szemhéjpúder?

13-14 évesen szemhéjpúder?

Figyelt kérdés

Szeretnék használni már szemhéjpúdert DE nem azért hogy most "jajj de nagy kislány vagyok" hanem csak úgy szeretnék szebb lenni de néha tartozkodom tőle.

Akkor szerintetek használjak vagy ne?

Lécci ne írjatok bunkó választ

2012. jan. 29. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy nem te voltál :) Ahogy kiderült az írásodból, te annyira nem ragaszkodsz a sminkhez. Ne is tedd, meglátod, ezzel leszel majd egyedi pár év múlva.

Én úgy gondolom, ha majd lesz egy olyan alkalom - pl. középsuliban bál - ahol sminkben jelennek meg a lányok, az lesz igazán feltűnő, akit előtte nem sokat láttak sminkelve.

2012. jan. 30. 18:18
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem:-)) Most viszont ment a zöld kéz :D:-)
2012. jan. 30. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:
:D:D Ne értsd félre, nem számít a százalékom. Csak gondoltam, ha már valakinek nem tetszik a véleményem, inkább közölje írásban, mert a kezek nem 'tetszik' gombok :P
2012. jan. 30. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem szemhéjpúdert csak alkalmakra használj.

Viszont egy barna szemcerka, barna/fekete szempillaspirál és egy szájfény jól jöhet már a te korodban is ;]

2012. jan. 30. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!