Mivel lehet megakadályozni, hogy a szemhéjpúder összegyűljön a szemhéjamnál abban a ráncban? :SS
Csak szolidan szoktam sminkelni, de ha szemhéjpúdert használok akkor az mindig beleragad abba a ráncba (remélem értitek mire gondolok :D)
Szilveszterre szeretnék sminkelni, de azt nem akarom, hogy emiatt csúnya a sminkem.
Azt tudom, hogy az a legjobb, ha szemhéjalapozót rakok alá, de azt még nem tudtam hol venni. (sima alapozóm meg nincs, mert azt anya nem engedi :/ )
Szóval van ötletetek, hogy mit lehetne tenni? Előre is köszönöm!! (15/L)
próbáld meg azt, hogy korrektort - ami jó minőségű,és nem olyan zsíros - kensz a szemedre, és arra a szemhéjpúdert. lefújod sminkfixálóval. de gondolom ilyened sincs, mert az utolsó pillanatban kapkodsz.. :)
óvatosan fújd le hajlakkal, hogy ne menjen a szemedbe.
(off de érdekes, hogy anyukád az alapozót nem engedi, de bulizni mehetsz.... )
köszönöm a válaszokat!! :)
1.válaszolónak: olyan korrektor is jó, ami olyasmi mint egy rúzs (tehát úgy néz ki, olyan a formája)? Egyébként csak házibuliba megyek :)
Én a mindennapokban is sminkelek és a sminkem szerves része a szolid (barackos, barnás árnyalatú) szemhéjpúder.
Most essence korrektorom van, ami úgy néz ki mint a rúzs (amit te is írtál) és úgy szoktam csinálni, hogy alapozás végén, mikor alig van az ecseten alapozó a szemhéjamat is lealapozom vékonyan, majd az ujjamra teszek korrektort és eldolgozom a szemhéjamon. Viszont bizonyos idő elteltével ugyanúgy összegyűlik a szemhéjpúder, csak így tovább bírja.
Viszont ezelőtt az essence stay all day 16h hosszan tartó korrektort használtam, ez folyékony korrektor. Úgy néz ki mint egy szájfény, az ecsete is olyan. Nekem minden szempontból jobban bejött ez a korrektor. A bőrhibákat, szem alatti karikákat is jobban fedi és amikor ezt használtam a szemhéjpúder nem gyűlt össze egy csíkba.
Szóval szerintem a folyékony korrektor jobb, legalábbis az essence korrektorok között.
16/L
azt hiszem, hogy jövőre beszerzek egy szemhéjalapozót, illetve egy olyan korrektort, amit az utolsó válaszoló írt! :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és mindenkinek ment a zöldpacsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!