Szerintetek mennyire lenne jó ötlet, profi sminkeket bérelni potom összegért, különböző rendezvényekre? Ti mennyit fizetnétek érte?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy csaj buli, szalagavató, fotózás stb., ahova tartós smink kell, s ezt ki lehet bérelni, akár egy csoport is kibérelheti, egy fix időre, s akár egy sminkes is segít a smink elkészítésében. (ha kérik)2012. jan. 29. 08:22
1/5 anonim válasza:
Erre van a kozmetikus. Elmegyek hozzá és kisminkel.
2/5 anonim válasza:
Bérelni?? Azt hogy lehet? Lemosás után visszadod? Vagy hogy?
Amúgy meg, az előző nagyon jól mondja. Elmegy az ember kozmetikushoz, és kisminkeli.
3/5 anonim válasza:
Kozmetikus, sminkes, ha már.
Kölcsön se kérek, vagy adok sminket, mert szerintem nem igazán higiénikus. Aztán jönnének a reklamációk, hogy így kötőhártyagyuszi, úgy bőrfertőzés, stb.
Én biztos nem élnék ezzel a szuper lehetőséggel. :D
4/5 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam, hogy magát a sminkszereket lehessen kibérelni, nem mindenki szeret elmenni a kozmetikushoz, s hozzá igazodni, amikor lehet ez fordítva is, s még házhos is jönnek.
S mivel feltalálták a fertőtlenítő spray-ket így én nem félnék ettől. Így akkor a kozmetikusnál is elkaphatod, hisz azzal az ecsettel is legalább már 100 embert kisminkeltek
2012. jan. 30. 14:22
5/5 anonim válasza:
nem lehet egységes árat kitalálni erre, van aki 4x megpróbálja, mire sikerül, van aki csak 1x...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!