Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mutatnátok olyan rúzst,...

Mutatnátok olyan rúzst, aminek olyan színe van mint a videóban?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó, nagyon szeretnék ugyanilyen színű rúzst mint amilyen a csajon van a videóban: http://www.youtube.com/watch?v=PonShFi94XQ

Tudtuk ehhez hasonló színű rúzsokat mondani? (Középárketagóriában)

2012. jan. 28. 21:21
 1/7 A kérdező kommentje:
márka és az árnyalat érdekelne, köszi :)
2012. jan. 28. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
ja és még annyit, hogy oké, látom hogy elvileg piros rúzst tesz fel, de a vége felé az bordónak meg narancsosnak néz ki a fényviszonyok miatt biztos. De nekem olyan színűre lenne szükségem mint amilyennek az elsőn néhány másodpercben kinéz...
2012. jan. 28. 21:26
 3/7 anonim válasza:

[link]

Ez hasnonlít, asszem..

2012. jan. 28. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A videó alatt ott van, hogy a Lancome- Scarlet Red rúzst használja. Ez viszont biztosan drága rúzs, olcsóbbat sajnos nem ismerek.
2012. jan. 28. 21:28
 5/7 anonim válasza:
52%
Utóbbinak: Látom, van aki idejár feszültséget levezetni.... Ajánlom a box zsákot. Vagy a szexet,ha van kivel:)
2012. jan. 29. 01:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

Igen, azt látom hogy elvileg mit használ, csak az első néhány másodpercben nem pirosnak néz ki, és én ezt az árnyalatot keresem :))

Oriflame-nél meg szétnézek, köszi az infót :)

2012. jan. 29. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg legyen képes az aranyos kis kérdező felemelni a plöttyedt seggét a gép elől és keresni magának hasonló rúzst. :)

Töröltesd ezt is, muci. ;)

2012. jan. 29. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!