Nektek vérzett a fületek az első tágításnál?
Eddig sima fülbevalóm volt.A 2-3 mm csigának az elejét beerőszakoltam nem vérzett csak este mikor kiesett reggel egy kicsit véres volt a fülem.Utána másnap délután(tegnap) egész nap bent volt szépen tologattam befele.Mikor kiveszem akkor mindig vérzik egy kicsit meg fel is van a fülcimpám egy kicsit dagadva.Elkeztem kenegetni a csigát és a fülcimpámat is clorociddal (gyulladás csökkentő krém) ,hogy ne hogy begyulladjon.
Egy kicsit hosszú letta válaszokat pedig előre is köszi(Az értelmeseket nem olyan hogy fúj stb stb...)
igen ez elég gyors, én a három mm-t 3hét alatt értem el.
10mm előtt várj legalább 2 hetet az 1mm tágítással.
mondjuk ha csigával csinálod akkor gyorsabb: én csigával az 5mm-ből csináltam 1hét alatt 8mm-est, de az elején várj a tágítással :P
Szerintem a csiga nem jó tágításra :P szerintem a fém jó a tágításra mert bekened alkohollal és átnyomod simán és az fertőtlenít lehet hogy feldagad picit de az minden mm-nél lehetséges ember függő :D
nekem a leggyorsabb akkor volt mikor 7-ről 1 hét után beraktam a 9-et 2napra rá a 10-et és nem dagadt se feszült szépen tágult :D és most 16mm ,de azért lássuk be kicsibe a csiga nagyon állat nekem már kicsit furcsa lenne 16mm-es csiga? XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!