Nagyon besárgultak a fogaim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kábé 2 évvel ezelőtt még természetes hófehér fogaim voltak, de mostanában nagyon besárgultak. Perl Weiss fogkrémet használok régóta. vörösbort nem iszok, keveset cigizek és kávét ritkán iszok. Mit tehetnék, hogy visszakapjam a régi fehérséget?
22 L
2012. jan. 26. 16:21
1/3 anonim válasza:
Tedd le a cigit. Havi 1x (többször ne!) szódabikarbonás fogmosás vagy citromhéj belső felével dörzsöld át.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
Azt elfelejtettem mondani, hogy elég ritkán gyújtok már rá.
Sajnos 15 évesen megbolondultam és annyit füstöltem, mint egy kazán. Amióta alig gyújtok rá, azóta sárgultak be a fogaim, addig mindneki irigyelte a hófehérséget napi 1 csomag mellett:(
2012. jan. 26. 16:27
3/3 anonim válasza:
Mindennek meglesz egyszer a hatása, ahogy nálad is, de sokszor nem azonnal jön. Ez már kicsit késő bánat. Amúgy meg az előző tippek tönkreteszik a fogzománcot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!