Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Normális ilyen korban a...

Normális ilyen korban a táskás szem? 18/L

Figyelt kérdés

Milyen korrektor smink jó rá?

Kb fél éve van meg, megszüntethető még?

Eléggé puffadtak is a szemem alatt, van aki ígyvan még vele, kort is írjatok

2012. jan. 25. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
[link] itt egy videó, egyébként aludj és igyál sokat.
2012. jan. 25. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy vitaminhiány vagy állandóan fáradt vagy,mint én:(

Menj vérvételre és ha a belsővel minden rendben,akkor marad a smink.

2012. jan. 25. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
vitamin hiány, vagy kialvatlanság, vagy vérszegénység. ha eleget alszol akkor egyél több gyümölcsöt zöldséget, spenotot, ha nincs gondod vele májat stb (vagy tablettákat.) a gyümölcs zöldség a vitamin hiány ellen a máj és spenót a vérszegénység (vas hiány) ellen
2012. jan. 25. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt örökölni is lehet, genetika. A barátomnak világ életében táskás volt a szeme. Nincs semmi a hátterében, egyszerűen ilyen alkat. Viszont annyi jó benne, hogy a korral nem durvul, már 30, és ugyan olyan, mint 10 éve volt - mondjuk én azt csak képen láttam.

19L

2012. jan. 25. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:

4!

ezt a lehetőséget azért nem irtuk mert mint irta a kérdező kb fél éve áll fent neki a helyzet

2012. jan. 25. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!