Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Esedékes egy fotózás hamarosan...

Esedékes egy fotózás hamarosan. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Izgulok, mert szeretnék a legjobban kinézni és klassz képeket csinálni. Mit csináljak, hogy a képeim tényleg élők és szépek legyenek? köszi
2012. jan. 21. 00:09
 1/5 anonim válasza:
Attól függ... Mi lesz a téma? Ahhoz kapcsolódik a ruha, és ahhoz a smink.. Hány éves vagy?
2012. jan. 21. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:

énis így vagyok..:)

aki engem fog fotózni 50-60-70 képet csinál egy emberről CD-re..tehát min. 3-4 db ruha..

1.ruhám egy pink koktélruha lesz,egy fekete virágos övvel,és fekete magassarkúval

2.ruhám sokkal szolídabb,egy sima farmer,és egy fehér topp..

a többi passz..neked milyen ruháid lesznek?

2012. jan. 21. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:
még nem tudom pontosan a témát, de leginkább az érdekel, hogy hogyan tudnék minél több arcot megmutatni, több érzelmet kifejezni, hogy élő képek legyenek...
2012. jan. 21. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem több féle változat legyen..nem csak ruhában,hanem háttérben,elrendezésben,KELLÉKBEN!

előző voltam:)

2012. jan. 22. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)) oké, majd megfogadom :)
2012. jan. 22. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!