Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a körömdíszítő toll (vagy...

Ez a körömdíszítő toll (vagy nem is tudom mi) hogy működik?

Figyelt kérdés

Valaki leírná nekem? Ez egy ecset? És bele kell mártani a lakkba, és akkor úgy lehet vele festeni? Vagy pontosan hogyan? Egy darabbal ecsettel mindenféle színt lehet festeni? Érdemes megvenni? Könnyebb vele bánni? Kb mennyibe kerül? Merre lehet venni? Dm, Müller?

[link]

2012. jan. 20. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez nem ecset, mivel ecsettel elég nehezen raksz fel strassz köveket.

Egy darabbal mindenféle színt lehet, de ez logikus. Szerintem ha drágább mint 400 akkor felesleges megvenni. Én vékony ,,ecsetekkel" szoktam csinálni a körmömet.

2012. jan. 20. 23:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem, ez egy körömdíszítő pálca vagy nem is tudom hogy hívjam. A végén van egy aprócska golyó, belemártod a lakkba és így nagyon könnyű vele pöttyözni. Aztán ha már nem kell akkor lemosod körömlakklemosóval.
2012. jan. 21. 00:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja és Rossmannban és a Müllerben tudsz venni. Bár az előbbiben ált. nagyobb a kínálat.
2012. jan. 21. 00:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok :D Itt van róla egy videó is. Én nem írtam le elég jól: http://www.youtube.com/watch?v=bStvO9fKccc
2012. jan. 21. 00:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja és 599 Ft. (Bocsi, hogy ennyit írtam, csak mindig akkor tudtam meg új infót, mikor már elküldtem az előző választ :D)
2012. jan. 21. 00:12
 6/11 A kérdező kommentje:

23:59

És olyan nagyon vékony ecsetet hol veszel?

00:08 ...és a többi :D

Köszönöm a videót, így már megértettem. De akkor ezzel csak pöttyözni, vagy mintát is szépen lehet rajzolni?? Én nem látom értelmét megvenni, hogyha csak pöttyözni lehet vele. Szerintetek megéri beruházni egyre?

2012. jan. 21. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Én megvenném. Sokféle mintát tudsz vele rajzolni, és 600 Ft nem olyan sok érte sztem. Amúgy lehet vele mintát is rajzolni, csak nyilván más lesz mintha ecsettel rajzoltad volna. Meg ezt egyszerűbb lemosni, mint kimosni egy sima egy szálaiból a lakkot.
2012. jan. 21. 12:47
 8/11 anonim válasza:
pöttyözni a hullám csatt nak a kis műanyag pöttyös végével is tudsz
2013. márc. 6. 16:04
 9/11 gabriell88 ***** válasza:

ez egy pontozó vékony ha jól látom, van ebből két végű is egy vastagabbal, nem drága egyáltalán, én csak pontozásra használom.

Egy körmös

2013. márc. 6. 16:57
 10/11 gabriell88 ***** válasza:
amit te küldtél az körömbélyegző, az teljesen más
2013. márc. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!