Darcy01 kérdése:
Essence szemhéjtus (szemkihúzó toll)? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Black Mania carbon black szemkihúzó toll, vagy
Szemkihúzó toll?
A boltban már nézegettem és úgy láttam, hogy csak a fej kialakításában van különbség köztük. Az egyiknek hegyes, a másiknak ferde a kialakítása. Mivel én még kezdő vagyok, így a legkönnyebben használhatót szeretném megvenni.
Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!
2011. júl. 22. 10:29
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Dejó nem ezt rakta a linkbe-.-" szal szem kíhúzó tollam van ( ami jó)
Viszont a black mania szem kihúzó toll borzalmas:)
3/6 anonim válasza:
Nekem a szemkihúzó fogó vált be,még senki nem panaszkodott.
4/6 anonim válasza:
Én pont most váltottam szemhéjtust, mert nincs pénzem a 3000 Ft-os Astorra és ehelyett vettem egy Essence black mania szemhéjtust. Volt még olyan, hogy szemkihúzó toll, de én inkább a tust választottam, láttam a hegyén, hogy nem túl puha tehát könnyű lesz vele dolgoznom. De még nem próbáltam ki csak egy kicsit és szerintem jónak tűnik, de remélem sokáig kitart, nem értem miért csak 700 Ft volt, hát majd kiderül, jó lenne ha ennyi pénzért beválna nekem.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 3. 22:17
6/6 anonim válasza:
Nekem most szemkihúzó tollam van, nagyon szép és tartós, csak nekem elég hamar kifogy. Mikor elkezdtem kihúzni a szemem nekem könnyebb volt a nagyon puha, hajlós hegyűvel mint ezzel a merev vékonnyal, de szerintem ez emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!