Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik mostanság a legdivatoss...

Melyik mostanság a legdivatossab piercing képpel?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Elég sokan csináltatnak microdermalt...de aki divatból szúratja magát, az elég gáz.

[link]

2012. jan. 19. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozok az előzőhöz. Elég gáz, ha divatból csináltatsz csak piercinget. Ja, meg az is, hogy nem tudsz helyesen írni...
2012. jan. 19. 22:08
 3/6 A kérdező kommentje:
nem csak divatbol akarom...-_- csk nem tudom,hogy hva tetesek és azért kérdem ,hogy szerintetek melyik a legdivatossabb
2012. jan. 19. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
aha, ez értelmes volt...nem divatból akarsz, csak nem tudod hova, így szúratsz oda, hol divatos? gratulálok
2012. jan. 19. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudod mi lenne divatos (egy S-el)? Ha megtanulnál írni.
2012. jan. 19. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor csináltass, ha már biztosan tudod, hova szeretnéd. Gondold át. Jó, hogy ez nem olyan, mint a tetkó, mert ezt megunod és kiveszed.

Gondolkodj rajta melyik tetszik a legjobban, melyik az, amit nem bánnál meg, amit szívesen hordanál, ami a legjobban hozzád illő és jól áll.

Ha meg ennyire nem tudod eldönteni ezek alapján sem, csak mindenáron szeretnél 1et, mindegy, hogy milyet, akkor ne mondd nekem, hogy nem divatból van.

Ja, amúgy a második voltam.

2012. jan. 20. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!