Nagyon fáj a bőr alá beületett (microdermal) piercing?
Figyelt kérdés
mert a mutató ujjamra szeretnék egyet és megnéztem a videót és eléggé elriasztott tőle :/ szerintetekmennyire fájhat?2012. jan. 16. 17:35
1/4 anonim válasza:
Nekem érzéstelenítés nélkül csinálták, a mellkasomra. Fájt, de az indusrtial rosszabb volt.
2/4 anonim válasza:
szia !nekem a szemöldökömnél van nekem is érzéstelenitö nélkül csinálták és fájt de utánna semmi probléma nem volt vele nem ugy mint pl a nyelvpiercingnél ez az én véleményem :) sok sikert hozzá!
3/4 anonim válasza:
Lehet kerni lidokainos erzestelenitest ha akarsz ugy tudom...vagy 1 erzestelenitös kis szurit.
En egy helyen csinaltattam mind a 4et különbözö idöpontokban,az 1.-nel mindkettöt adtak,a többinel mar csak lidokaint..gyakorlatilag lefagy az a resz,ahova fujja es nem nagyon erzed,csak azt a feszitö erzest,viszonylag gyorsan ki megy es utana sem faj!
Ha van ra mod,kerd! :-) (nem minden szalonban alkalmazzak)
4/4 anonim válasza:
nekem érzéstelenítették, így nem fájt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!