Tényleg használ a kollagénes szájfény? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 21:37
1/7 anonim válasza:
nekem van de dúsabb nem lett tőle:DÉn a jó technikára esküszöm:D
2/7 anonim válasza:
Nekem használ,mert ha felkenem remekül hidratál és úgy hat, hogy ezáltal kitölti a száj barázdáit, amitől az jóval nagyobbnak látszik, de nagy hátránya,hogy a hatás csak addig tart,míg lekopik, szóval minden evés-ivás után újra kell kenni,mert csak így van hatása. Nekem a Rosmannban kapható Lovely színtelen szájfénye van. Mindössze 469 Ft, de én szeretem. Ha nagyobb ajkakra vágysz,akkor a mentoltartalmú szájfényeket is javaslom (persze csak ha nem zavar,hogy néhány percig csíp), így nyáron kellemesen hűsít is és valóban nagyobb lesz tőle a száj, de szintén csak átmeneti megoldást nyújt. Az Essence márkájú ajakdúsító olcsó (600Ft) és remek, de a Miss Sporty dúsító szájfénye sem rossz, bár az drágább.
3/7 anonim válasza:
első vagyok...
nekem is lovely van,de nem jó,egy kicsit sem növeli,nemtom miért.amúgy nekem attól lesz nagyobb ha előtte jó vastagon belabellózom,aztán azt fogkefével beledörzsölöm.Ez serkenti a vérkerintést:)
4/7 A kérdező kommentje:
köszike! essence-esnek mi a teljes neve? hogy néz ki? nemtudod? :)
2009. máj. 27. 22:05
5/7 anonim válasza:
Essence volume up!ajakdúsító, három árnyalatban kapható és itt meg tudod nézni:
Itt az összes ajakra való termékük szerepel, de ha egyet kattintasz a balra mutató nyílra,akkor már láthatod is. Egyébként az árnyalatai nem ilyen erősek,mint ahogy a képen látszik, elég halványak.
6/7 A kérdező kommentje:
köszike nagyon cuki vagy =)=)
puszi
2009. máj. 28. 17:05
7/7 anonim válasza:
huh vannak valamelyikhez ilyen előtte-utánna képek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!