Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műköröm kellékek. Mi kell még?

Műköröm kellékek. Mi kell még?

Figyelt kérdés

pink & clear építőzselé,fényzselé,színes zselék,lakkok,díszítők,reszelők,fertőtlenítő és tisztító folyadék,ecsetek,pontozó,+ persze lámpa...

Mire van még szükség?

2012. jan. 15. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Elsősorban egy tanfolyam, és sok pénz, csiszológép (a jobbak 50E-nél kezdődnek), továbbképzések, rengeteg gyakorlás, üzlethelyiség, vállalkozói, stb.
2012. jan. 15. 15:39
 2/10 A kérdező kommentje:

nem üzletet akarok nyitni,és nem vagyok miliomos h. ezzeket a semmirevaló tanfikat megcsináljam,az ember ezt magától is képes megtanulni,hidd el...

Csak azt kérdtem még mire van szükség.

Azért köszi...de persze további válaszokat várok...

2012. jan. 15. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Jah, kérem, ha ilyen ügyes vagy, akkor a többi is menni fog magadtól, nem kell a segítség, felesleges volt a kérdés. Nagylány vagy, ügyes is, tudsz is, oldd meg egyedül.
2012. jan. 15. 16:45
 4/10 A kérdező kommentje:
bunkó -.-'
2012. jan. 15. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
pfff. lúzer. sosem leszel normális körmös :DD
2012. jan. 15. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Istenem h ti milyen ostoba b*nkó emberek v ink lények vagytok -.- :DD sztm nem kell más de ha útközben kelleni fog úgy is megveszed :) talán sablon az építéshez esetleg tippek meg mellé ragasztó meg olyan gomba ölő v mi :)
2012. jan. 15. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Semmirevaló tanfolyam? Érdekes meglátás. Ha nem fogsz elmenni, akkor az anatómiát, ortopédiát, bőrgyógyászatot(!!), anyagismeretet, stb. hogy fogod megtanulni? Honnét fogod tudni, mik a körömépítést kizáró és nehezítő tényezők? Mert ezek is vannak... Vagy szerinted ez is teljesen felesleges? Gyakorlatot hogy fogod elsajátítani? Kinél fogod megnézni/megtanulni? Ki fogja a kezed, és vezet rá a helyes mozdulatra?

Nem bántani akar senki, csak egyszerűen nem értjük, hogy miért gondolod azt, hogy a körmözés csak abból áll, hogy felkenjük a zselét és kész.

2012. jan. 16. 08:44
 8/10 A kérdező kommentje:
sablon és tip van,bár utóbbit nem szeretem használni,inkább építek.aki esetleg nem értené..nem csinálok több100ezer ft-os tanfit,mert nem dolgoznék ,nem lehet megélni belőle.barátoknak ,családnak építek körmöt,meg persze magamnak.ez nekem hobbi.tudok dolgozni az anyagokkal,de eddig csak kis készletem volt.az 1etlen normális válaszolónak köszönöm :)
2012. jan. 19. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy nem lehet megélni belőle, én három gyereket tartok el :DDDD bár lehet, hogy azon a szinten, ahogy te kenegetsz, valóban nem.
2012. jan. 19. 09:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Na igen,ha az urad jól keres akk. nem csoda,és nem mind1 h. eltartod v. jól is él a család.Nem leszólni akarok senkit,tisztelem azt aki ezzel foglalkozik,csak meg kell érteni h. mindenkinek ez nem jöhet össze úgy ahogy a profiknak,és nem kell lenézni a kicsiket.Aki régen csinálta a körmeim annak sincs papírja,és úgy megcsinálja a körmöket h. jópár okleveles elszégyelheti magát mellette,pedig még a díszítést is videókkal tanulta.

De megértem a ti álláspontotokat is.

Innentől téma lezárva,elnézést ha valakit megbántottam,és köszi a válaszokat.

2012. jan. 20. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!