Körmös kérésem lenne, műköröm vagy az eredeti festve?
Az a gond, hogy ha már amúgy is "bumszlik" a körmeid, akkor a műköröm ezen csak ront, mivel a műkörömnek kell egy C ív ami segíti, hogy ne törjön le. Röviden: ha oldalról nézed a körmöd felfele kidomborodik egy kicsit.
Én azt javaslom csak simán festesd be, de zseléssel, ne sima körömlakkal.
20l /nekem 2 napja szedték le 2 év után a műkörmeim:)/
Ha tartós dolgot akarsz, akkor gél lakk, vagy műköröm. Nem lesz tőle bumszli kezed, és nem is teszi tönkre a körmöd, ha normális szakemberhez mész, és nem egy olyan kontárhoz, aki libáért vette a bizonyítványát.
Egy műkörmös
nekem is nagyon erös a körmöm, és szépen ki is tudom festeni, ezért sokan azt hiszik hogy műköröm.
a formáját úgy alakítom ki hogy amikor levágom akkor kockára vágom le és hagyom hogy úgy megnőjön :D
nem ajánlom a műkörmöt, nekem is 1x volt ( szalagavatón) de az hazavágta rendesen az igazit...mint a könyvlap, olyan vékony lett ráadásul hónapokon keresztül
szerintem röviden sem bumszlik a körmeid, csak mikor a nagyot levágot, furcsa a kis köröm :)
elég ha veszel körömmatricát és azt teszed a hosszú körmeidre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!