Septum vagy tragus?
Figyelt kérdés
Melyik fáj jobban, és ha majd kiveszem, melyik gyógyul be szebben??2012. jan. 14. 19:30
1/6 anonim válasza:
Nekem tragusom van egy ideje, nem fájt, semmi érdekesség nem volt benne. Azért választottam ezt, mert nőies, csak egy kis kövecske van benne.. Ez passzol a személyiségemhez :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem egyik sem fáj túlságosan, viszont ha felvetődik benned, hogy mi van, ha kiveszed, akkor be se szúrasd! Igaz, hogy kilehet akármikor szedni, de akkor is. A septum egyáltalán nem fog látszódni, mivel az orrnyergedhez szúrnak, a tragusnál fent áll a veszély a vadhús kialakulásának.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát bármi történhet ami miatt ki kell majd vennem esetleg... Tetoválást is csak azt varratok, amiről tudom hogy nem bánnám meg később sem, és munkahely változása esetén sem befolyásoló tényező.
2012. jan. 15. 23:33
4/6 anonim válasza:
Szerintem a Tragust munkahely miatt biztosan nem kell kivenned, mivel rakhatsz bele egyszerű ékszert is. Szerintem az jobb választás. Viszont nagyon lassan gyógyul, az enyém 4 hónapos és még mindig nincs begyógyulva, de semmi gondom nincsen vele:)
5/6 anonim válasza:
Blöh undorító. De akkor már inkább a septum. Grrr nem fogok tudni aludni az éjjel. f/13
6/6 anonim válasza:
Szerintem a tragus sokkal szebb, de hát neked kel tudni melyik tetszik jobban.
Bár ez is lehet akadály a munkában, pl. élelmiszeripari üzemben (tapasztalat), ott minden ékszert ki kell venni.
Az én fülem egész jól megszokta a ki-be rakosgatást, de inkább ráhúzom a melós sapkát és bujkálok a főnök elől. (ha kibe rakosgatod könnyen begyulladhat)
Szóval ezt is mérlegelni kell(ene), de én annyira akartam a piercinget hogy nem foglalkoztam ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!