Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A körömerősítőt lehet körömlak...

A körömerősítőt lehet körömlakkra kenni?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy felkentem egy körömlakkot,megszáradt,de ha hozzáér valami,akkor ottmarad a nyoma.Szóval arra gondoltam,hogy egy átlátszó körömlakkal vagy körömerősítővel átkenem,de mivel nincs itthon átlátszó körömlakkom,eért marad a körömerősítő.

Szóval azt lehet rákenni a körömlakkra?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. máj. 26. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha vminek ott marad a nyoma,akkor az azt jelenti,hogy túl vastag rétegben vitted fel a körmödre a lakkot,ezért nem tudott hamar megszáradni. Én már kentem fel átlátszó körömerősítőt lakkra,de alig bírtam lemosni utána,meg nem lett szép.Tompa lett a fénye.
2009. máj. 26. 01:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Ohh,köszi a választ.De muszáj 3-szor átkenni,mert különben foltos lesz,mert olyan a lakk és különben nem néz ki szépen:S
2009. máj. 26. 01:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2 rétegnek elégnek kellene lenni. Rákenheted, de még vastagabb lesz, és ugyanúgy nem fog száradni. Jobb lesz lemosni ezt a lakkot most és újra festeni.
2009. máj. 26. 07:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha több réteget kensz fel akkor minden réteget meg kell várni, hogy teljesen megszáradjon. Én vennék inkább jobb minőségű körömlakkot, ami rendesen fed és nem lesz foltos.
2009. máj. 26. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nekem is gyakran van. Ha túl vastagon viszem fel nem szárad meg. De olyan is van ami egy rétegben sem szárad, mert gyenge minőségű... pedig nem olcsó.

Ha rákened még úgy sem fog megszáradni, nincs értelme maszatolni szedd le az egészet és kész.

Amúgy rákenheted baj nem lesz, de butaság, mert még vastagabb lesz és nem szárad meg egy hét múlva sem.

2009. máj. 26. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!