Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen körömerősítőt használto...

Milyen körömerősítőt használtok? Van valaki, akinek tuti tippje van?

Figyelt kérdés
Nagyon töredeznek a körmeim, és nem tudom, milyen körömerősítő válik be. Szeretném megnöveszteni picit, mert ha 1 mm hosszú is, már betörik. Tudtok ajánlani valamit?
2010. márc. 5. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Kálcium zselét vegyél, és azzal kenegesd. Ez a legjobb rá. Kozmetikai üzletben vehetsz, zöldes színű de mikor felkened átlátszó.
2010. márc. 5. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Körömerősítőtől nem fog változni semmi, vitaminhiány lehet a háttérben, Revalid kapszula jó erre.
2010. márc. 5. 22:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy vitaminhiány, inkább családi örökségnek hívják:S Mamám és unokatesóm körme is ugyanilyen, ők is mindig rövidre vágják:S
2010. márc. 5. 22:41
 4/8 anonim válasza:
Essence termékek között is sok jó körömápoló/erősítő van
2010. márc. 6. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:

én miss sporty-sat használok most, de a vélemény a körömlakkról nem jó :/. nekem nem vált be, nem segít rajta semmit :/. de lehet a tieden segítene :)

19/L

2010. márc. 6. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:

szia.

manikűrös vagyok.

a legjobb, ami erősíti a körmöt, ha pár hónapra rakatsz rá zselét.

komolyan.

nagyon szépen megerősíti a körmeidet.

2010. márc. 8. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó!

Én is műkörmös vagyok, és attól mert valaki zselét rakat a körmére, maga a körömlemez nem fog megerősödni, csak "véd" a letöréstől és a beszakadástól!

2010. márc. 9. 16:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát műkörmöt tuti nem fogok rakni, ez 100%. Viszont elsőtől kérdezném, mit ért kozmetikai üzlet alatt? DM? Rossmann? Dm-ben ma nem találtam. Hol keressem?
2010. márc. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!