1/6 anonim válasza:
Szerintem ennyi penzert lehet jo :)
2/6 anonim válasza:
Nagyon-nagyon jó! Én még karácsonykor kaptam, de gyorsan elfogyott, most úgy látom ismét lehet kapni. Csak ajánlani tudom. Nem gondoltam, hogy ennyire-ennyire jó minőségű és tényleg nagyon precízen meg vannak vágva, nem hullik egyáltalán és az a fekete táska hozzá tökéletes. Ilyet 25e forint alatt 100% nem kapsz. Van benne olyan ecset, ami alapból 5e forintot ér. Nem akarok rosszmájú lenni, de a Sigma elbújhat mögötte nemcsak árban, de minőségben is. Csak ajánlani tudom.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt szeretném még kérdezni, hogy az ecsetek puhák??? :) nem ilyen mű érzése van?
2012. jan. 14. 13:27
4/6 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném kérdezni,hogy hogy érted azt hogy gyorsan elfogyott???:O
2012. jan. 14. 13:38
5/6 anonim válasza:
hát én biztos megvenném.. :D mármint főleg hogyha itt valaki mondta hogy ilyen jó...
6/6 anonim válasza:
A legjobb ecsetkészletem, amit ezidáig vásároltam. Számtalan you tube-s videot is láthatsz róla és ennyi ember (egymástól függetlenül a világban) nem vezet félre. Az előző rosszindulatú megjegyzések, meg nyilván cégellenesek, mert ez a jó magyar pa raszt szokás.
A CS 22-es készlet a világon az egyik legelismertebb válogatás és minőségi táskában van, rendkívül praktikus.
Még egy ecsetét sem kellett kicserélnem, pedig számtalanszor kimostam már őket. Maximálisan jó vételnek tartom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!