Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van jó minőségű önbarnító,...

Van jó minőségű önbarnító, ami nem sárgás színt ad?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 07:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is kipróbáltam a Garnier-t. Nem jött be egyáltanlán! Szerintem kicsit sárgás, és az illata is csak akkor volt jó, mikor felkentem magamra, de kb 1 óra eltelével már elég furcsa szaga lett.Nekem még azért sem vált be, mert zuhanyzás után mindig foltokban kopott, a törölköző barna lett, sőt még a ruha is amit viseltem.

Nem tudom, lehet hogy bőrtől is függ, mert olvastam hogy valakinek bevált. De én ezek után pénzt ki nem adok barnítóra,inkább a szolit, vagy a természetes barnulást választom.

2009. jún. 15. 12:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van,most már Én is abbahagytam, mert nekem is a melltartómtól kezdve a törölközőig mindenem tiszta barna lett tőle, valamint nekem is sárgás-foltos lett a bőröm amióta huzamosabban használtam, és tényleg még büdös is:) Hát sajnálom Nekem egyik sem válik be:(
2009. jún. 16. 22:06
 13/13 anonim válasza:
Nagy önbarnító körkép 2010. A hazelberry.net-en mindenféle önbarnítókat tesztelnek és tanács is van.
2010. máj. 13. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!