Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van jó minőségű önbarnító,...

Van jó minőségű önbarnító, ami nem sárgás színt ad?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 07:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
miért használsz önbarnítót nyáron? :)
2009. máj. 25. 14:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Mert sok az anyajegyem és a fehér bőrtípusba tartozom, a múlt héten voltam bőrgyógyásznál és nem járhatok szoliba meg naptól is óvakodnom kell talán ezért szeretnék biztonságos önbarnítót használni!!!
2009. máj. 25. 16:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az önbarnítótól sokkal jobb az önbarnítós testápoló. Nincs olyan büdös szaguk, és valamivel természetesebbnek is hatnak.(valamivel..)Testápolók közül a Garnier nyári tündöklés a legjobb persze világos bőrre. Utánna talán a Dove a legjobb..De használhatsz barnító kendőket is, azt nem tudom megmondani, hogy mennyire sárgásak, de elvileg azok is jók. Vigyázz, hogy az önbarnítót vagy a testápolót egyenletesen kend fel!
2009. máj. 25. 17:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem garnier nyári tündöklést, de elég sárgás. Akkor annál a dove jobb ezek szerint? És az még olcsóbb is lett volna:(
2009. máj. 25. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok. Ha sárgás árnyalatú, szerintem még próbáld meg mégegyszer bekenni magadat vele, hátha barnább lesz. Az anyukám használ Garniert, neki bejött.
2009. máj. 25. 22:33
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi második válaszoló, megpróbálom rendszeresen kenni hátha jobb lesz:)
2009. máj. 26. 00:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg természetesebb színe van a Garnier-nek,mint pl a johnsons nagyon sárgás,2-szer kentem, de anyukám már ma megkérdezte, hogy mitől vagyok ilyen jó barna:D Szóval úgy néz ki ez beválik.
2009. máj. 26. 09:41
 8/13 anonim ***** válasza:
sok sikert hozzá :)
2009. máj. 26. 13:07
 9/13 pry ***** válasza:

a Dove-os szerintem nagyon jó, nekem a sötétebb bőrre való van, hetente egyszer-kétszer használom csak, így szép barna vagyok:).

Arra figyelj,hogy mindig radírozd le a bőröd mielőtt bekened magad vele (na jó, hetente 1-2 alkalomnál többször nem kell de én úgyis csak annyiszor használom), és egyenletesen oszlasd el!

2009. máj. 27. 22:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen köszi a javaslatot, szoktam is előtte radírozni, mert itt olvastam, hogy tanácsos leradírozni előtte a bőrünk.
2009. máj. 28. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!