Az orr piercingnek milyen a hátulja? (lent)
Gondolom,nem olyan mint a fülbevalóké:D
És akinek van,az nem fél,hogy alvás közben kilazul és kiesik?És hogy cserélitek ki?
Van egy gümő a végükön vagy mikor betetted a lyukba te kell elgörbítsd,hogy ne essen ki.
Nekem volt egy hétig,csak alvás közben mindig kiesett aztán meg beforrt.Mielőtt kiveszed a gümőst kicsit forgasd aztán óvatosan kiveszed,a másikról meg nincs tapasztalatom.
nekem ilyen van
van hogy néha belekapok, és félig kijön, de mindig észreveszem időben és visszateszem, nem tudna kijönni mert a kampó tartja
Hát ha kiesett akkor az egész piercing kiesett,szabályosan kicsúszott,reggel kellet megkeressem mindig az ágyba :D
Szóval nem csúszott le az orromon :D
Hacsak nem ütvefúróval csinálnak lyukat az orrodba képtelenség, hogy belülre essen. Ahhoz sokkal nagyobbnak kell lennie a lyuknak, mint magának az ékszernek.
Mert nyilván a kívül levő (látható rész) az 1 kő, vagy csak sima, esetleg valamilyen forma, stb, ami eleve nagyobb mint a lyuk.
Ez kb olyan feltevés, minthogy a fülbevalód hátulról esik ki a füledből, de előtte az egész pl. köves része átmegy rajta... Képtelenség ez is, az is. Hacsak nem 20mm-re tágított füled van, mint nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!