1/10 mééééz válasza:
jó,és nem is túl drága,de szerintem akkor érdemes csak megvenni,ha mondjuk műkörmös vagy,mert amúgy egy csomót biztosan nem fogsz belőle használni
2/10 anonim válasza:
Ennek kb. a felét a kukába fogod vágni, ha értesz a körmözéshez, de mivel az ebayről akarsz összeállított készletet venni, ebben nem vagyok olyan biztos, úgyhogy lehet, hogy megpróbálsz szenvedni vele, több kevesebb (de inkább utóbbi) sikerrel...
3/10 A kérdező kommentje:
de díszítőből van sok inkább itt.és ennek milyen lehet a minősége?
2012. jan. 7. 20:10
4/10 anonim válasza:
Inkabb ne!!! Menj be egy kormos kellekesbe es ott kedvedre valogathatsz, olcsobb- dragabb kategoriaba. Es segitenek is ha szukseges...
5/10 anonim válasza:
Szerintem meg előbb inkább egy tanfolyamot végezz el, utána vásárolgathatsz kedvedre.
6/10 A kérdező kommentje:
akkor végzek tanfolyamot amikor akarok.meg szeretném tanulgatni itthon magamnak.egyetemre járok így is.voltam ma fodrászkellékesben,és tök sokba kerülnek külön.
2012. jan. 9. 17:39
7/10 anonim válasza:
De ha nem tudod mit hogyan csinálj, hogy akarod megtanulni? Főleg egyedül...
8/10 A kérdező kommentje:
kb 5 barátnőm van akik megtanulták otthon :)
2012. jan. 10. 13:16
9/10 anonim válasza:
Biztos szépen is dolgoznak. Ők nem tudják megmondani, hogy jó-e a készlet, amit belinkeltél?
10/10 A kérdező kommentje:
tényleg szépen dolgoznak :)) bocsi h megkérdeztem itt valamit!
2012. jan. 10. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!