Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapsmink készlet miből álljon?

Alapsmink készlet miből álljon?

Figyelt kérdés

23/L

van egy coastal scents 88palettám, egy manly 120

ezek azt hiszem szemhéjfestékeknek bőven elég mert szinte minden szín benne van..

alapozó: avon ideal shade light makeup-nude

color trend final touch-translucent púder

love bird aqua stylish powder cake-ez egy kínaiban vett púder de iszonyat jo..hófehér bőröm van és ez szép fehér púder

ami hiányzik, egyált.nincs és venni kéne pirosító

1000ft ig..

rúzsok...

na itt kérnék tanácsot..miaz a pár szín ami feltétlenül szükséges? gyöngyházas matt stb? 500-600ft nál többet nem igazán szeretek kiadni rúzsért :)

amik vannak avonosak:true love(barnás rózsaszín halványnagyon)

fallpeach (barack)

chocolate threat (csoki szín)

szempillaspirál essence all eyes on me fekete

tus: avon filces kivitel

szemceruza: barna kék fekete avonosak

ecsetek..

púderecset, szemhéjecset 1féle..

szivacsokbol sok van

ecsetet ajánljatok mi ami feltétlenül szükséges

amik nincsenek nekem de szerintetek kéne azt is írjátok

köszi

üdv

2011. jan. 26. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez alapnak bőven jó :)
2011. jan. 26. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ez így elég jó... :) ecsetből egy alapozóecsetet vegyél még szerintem (bár kinek mi mert valakinek jobban bejön a szivacs (én inkább ecsettel szeretem)

pirosító ami 1000ft-ig van : she, essence, miss sporty én ezek közül az essencet ajánlom.

rúzsból sem hinném hogy túl sok kéne ezek a színek szerintem bőven jók ..annyi hogy legyen benne egy visszafogott szín is a hétköznapokra. talán amit még beszerezhetsz az a szájfény...

avonba is sokszor van 500-600ft-ért vagy max 1000ft. vagy az is essence, miss sporty, she ami olcsóbb kategória, de rimmelből is szokott lenni olcsón...

meg nézz szét amúgy rossmannba többször mert nemrég volt némelyik üzletben 99ft-ért és 299ft-ért sok smink (pl szemhéjpúder, szájfény, rúzs, stb)

2011. jan. 26. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

nálam az alapsmink kimerül a szemceruza-spirál-rúzs hármasban...

szép a bőröm,minek tönkretenni

bőven elég amid van...

2011. jan. 26. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen darab fekete szemceruzából...
2011. jan. 26. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem csak púderból(csak egy lehelet vékony rétegben h megszüntesse az arcom "csillogását",alapozóra nincs szükségem)+szempilla spirál,nagyon ritkán szemcerka..

több smink nekem nem kell:)

2011. jan. 26. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
2011. jan. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!