Alapsmink készlet miből álljon?
23/L
van egy coastal scents 88palettám, egy manly 120
ezek azt hiszem szemhéjfestékeknek bőven elég mert szinte minden szín benne van..
alapozó: avon ideal shade light makeup-nude
color trend final touch-translucent púder
love bird aqua stylish powder cake-ez egy kínaiban vett púder de iszonyat jo..hófehér bőröm van és ez szép fehér púder
ami hiányzik, egyált.nincs és venni kéne pirosító
1000ft ig..
rúzsok...
na itt kérnék tanácsot..miaz a pár szín ami feltétlenül szükséges? gyöngyházas matt stb? 500-600ft nál többet nem igazán szeretek kiadni rúzsért :)
amik vannak avonosak:true love(barnás rózsaszín halványnagyon)
fallpeach (barack)
chocolate threat (csoki szín)
szempillaspirál essence all eyes on me fekete
tus: avon filces kivitel
szemceruza: barna kék fekete avonosak
ecsetek..
púderecset, szemhéjecset 1féle..
szivacsokbol sok van
ecsetet ajánljatok mi ami feltétlenül szükséges
amik nincsenek nekem de szerintetek kéne azt is írjátok
köszi
üdv
ez így elég jó... :) ecsetből egy alapozóecsetet vegyél még szerintem (bár kinek mi mert valakinek jobban bejön a szivacs (én inkább ecsettel szeretem)
pirosító ami 1000ft-ig van : she, essence, miss sporty én ezek közül az essencet ajánlom.
rúzsból sem hinném hogy túl sok kéne ezek a színek szerintem bőven jók ..annyi hogy legyen benne egy visszafogott szín is a hétköznapokra. talán amit még beszerezhetsz az a szájfény...
avonba is sokszor van 500-600ft-ért vagy max 1000ft. vagy az is essence, miss sporty, she ami olcsóbb kategória, de rimmelből is szokott lenni olcsón...
meg nézz szét amúgy rossmannba többször mert nemrég volt némelyik üzletben 99ft-ért és 299ft-ért sok smink (pl szemhéjpúder, szájfény, rúzs, stb)
nálam az alapsmink kimerül a szemceruza-spirál-rúzs hármasban...
szép a bőröm,minek tönkretenni
bőven elég amid van...
nekem csak púderból(csak egy lehelet vékony rétegben h megszüntesse az arcom "csillogását",alapozóra nincs szükségem)+szempilla spirál,nagyon ritkán szemcerka..
több smink nekem nem kell:)
http://www.youtube.com/watch?v=F9zyttcwZyo&feature=feedlik
http://www.youtube.com/watch?v=7lw1jsAHc7s&feature=related
ez a két videó minden kérdésedre válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!