Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti használnátok állati vagy...

Ti használnátok állati vagy egyéb szerves szőrből készült sminkecseteket?

Figyelt kérdés
Nagyon jó minőségű szintetikus sminkecsetek vannak megfizethető áron, szuper minőségben, mégis vannak olyan beauty bloggerek, aki az állatvédelemről papolnak és közben az állati szőrből készült ecseteket preferálják, mert bizonyos magyar cégek támogatják őket.
2012. jan. 6. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én tusvonalhoz csak szintetikust használok, mert jobb a fejképzésük. Satírozáshoz viszont natúr ecseteket. Igazából mind a kettő jó. Nem az a kérdés, hogy miből van, hanem, hogy jó minőségű-e! Pl. a Coastal Scents-nek tök jók a szintetikus ecsetei is, nagyon jó minőségűek.
2012. máj. 25. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Szerintem is nagyon jók a szintetikus ecsetek és vannak olyan területek az arcon, ahol inkább szintetikussal érdemes dolgozni, mert azzal profibb az eredmény. A magyar bloggerek idi óták, már bocs. Olyan hü lyeségeket írnak pl. hogy nem tetszik a betűtípus, kár, hogy ott van egy csík, amott meg egy pötty és ezért nem ad a terméknek maxi pontot :-) Nem idi óta az ilyen?
2012. szept. 20. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy igényes nő a mai szintetikus ecset kínálat mellet nem használ valódi szőr ecsetet. Nem csak azért, mert nem szeretné támogatni az állatok kínzását, hanem mert szúrósak és undorítóak is, kutikula, meg minden.....Fúj.
2013. márc. 9. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!