Fültágításról szeretnék kérdezni valaki valami infoval tud szolgálni én örömmel várom?
Gondolom milyen szép lehetsz...
Gondolj bele mielőtt tágítod, hogy jó lenne egyszer majd munkát találni, dolgozni, és nem hiszem hogy fogják tolerálni a 8 mm-es füledet.
Nincs rá pénzed? Hozzá se kezdj. Mindenféle szart dugdosdni a füledbe nem éri meg, megsérül, begyullad mehetsz sebészetre.
Visszatérve a későbbi munkára. Egyszer el kell menni helyreállító műtétre. Mivel az ilyen a TB nem támogatja ezeknek az ára 50-80 ezer forint között mozog. Illetve részed lehet egy kellemes altatásban. Nem fog tetszeni hidd el.
Üdv.
21:43!
van egy bolt (Tesco éppenséggel) a környékünkön. rengeteg tetovált meg pirszinges munkaereje volt és az ujjak is azok. fültágítóst ugyan még nem láttam , de miért volna különb dolog.
amúgy szabályos kör alakú legyen amivel tágítasz , mert ha nem az , felveszi a szabálytalan alakot is a tágított lyuk.
NoreHadoris-nak üzenném, hogy a 8mm-es ha hosszú haja van még nem is látszik, sőt rövidhajnál is szinte alig vehető észre, plusz nem ez volt a kérdés tehát nem kéne szekállni egyből a kérdezőt csak mert neked nem tetszik valami:D
Válaszra rátérve: Én elöszőr fültisztíó pálcikát dugtam a fülembe majd pedig 3mm-es tágít raktam bele majd egyre nagyobbat vettem. Most is még csak 10es a fülem 5hónap alatt de nekem így biztonságosabb volt. De Szerintem spirált vegyél arra csak egyszer kell beáldoznod de azt tudod egyre beljebb nyomogatni:D
Ha úgy is hagyod visszanőni, akkor minek tágítod? Azért, hogy 3-4 évig úgy legyen? Remélem anyád nem engedi meg, úgy is elnövöd az ilyen taknyos hóbortokat...
F25
Fülpiszkáló, tollbetét, ecset, aztán én vizipipa szipkákat daraboltam, filcek, különböző vastagságú de ez már 10-12 mm
Barátnőmnek 18 milis volt 1 hónap alatt beforrt neki, egy kis csík látszik, amit a fülbevaló eltakarná, ha lenne neki.
Álláshoz meg csak annyit, hogy nők is elmennek 10-20 mili nagyságú golyókkal a fülükbe, akkor a fültágító miben lenne más ugyan az a látszat.
Én is beraktam egy tömöret míg munkát kerestem, aztán meg kutyát nem érdekelte. Mondjuk ha rendőr leszel úgyse lehet, gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!