Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Így is lehet fogat fehéríteni?

Így is lehet fogat fehéríteni?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, hogy nem tudok szájfényt tenni a számra vagy rúzsozni, mert sárga a fogam.

Mielőtt még igénytelennek gondolnátok, elmondom, hogy mindig mostam a fogam, nem cigizek, és vizen kívül nem iszom mást, valamint nem eszem több édességet, mint más ember.

És amióta az eszemet tudom, sárgák a fogaim. Szóval genetikailag ilyen.

Így is ki lehet fehéríteni a fogat ? Tehát, hogy nem rárakódott szennyeződésról van szó ?

AMúgy küzködik még valaki ezzel a problémával ? Mert a szájfény meg a rózs még jobban kiemeli :(

Képzelem, mit gondolhatnak rólam...

2012. jan. 1. 13:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam, semmi...
2012. jan. 1. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:

A héjaknak procera a típusa , a koronák pedig cirkóniumból vannak , azért választottam ezeket mivel ezek az anyagok azok melyek a legjobban szervezet barátok, és kizárt hogy allergiás vagy egyéb gondot csináljon.

A cirkon koronáknak 60.000 volt darabja de már olcsóbbak.A héjkeráminak pedig 35.000 volt darabja és ez csak a front fogaimon van felül 6 és alul 6 fogamon tehát azok amik látszanak általában.A hátsó fogakon mind korona van.

2012. jan. 1. 14:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Off. Ezt a szódabikarbónás dolgot a fogkrémre hetente egyszer elég?
2012. jan. 1. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlanám a szódabikarbónát, mert erősen tönkreteszi a fogakat.
2012. jan. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!