Így is lehet fogat fehéríteni?
Nagyon zavar, hogy nem tudok szájfényt tenni a számra vagy rúzsozni, mert sárga a fogam.
Mielőtt még igénytelennek gondolnátok, elmondom, hogy mindig mostam a fogam, nem cigizek, és vizen kívül nem iszom mást, valamint nem eszem több édességet, mint más ember.
És amióta az eszemet tudom, sárgák a fogaim. Szóval genetikailag ilyen.
Így is ki lehet fehéríteni a fogat ? Tehát, hogy nem rárakódott szennyeződésról van szó ?
AMúgy küzködik még valaki ezzel a problémával ? Mert a szájfény meg a rózs még jobban kiemeli :(
Képzelem, mit gondolhatnak rólam...
A héjaknak procera a típusa , a koronák pedig cirkóniumból vannak , azért választottam ezeket mivel ezek az anyagok azok melyek a legjobban szervezet barátok, és kizárt hogy allergiás vagy egyéb gondot csináljon.
A cirkon koronáknak 60.000 volt darabja de már olcsóbbak.A héjkeráminak pedig 35.000 volt darabja és ez csak a front fogaimon van felül 6 és alul 6 fogamon tehát azok amik látszanak általában.A hátsó fogakon mind korona van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!