Így is lehet fogat fehéríteni?
Nagyon zavar, hogy nem tudok szájfényt tenni a számra vagy rúzsozni, mert sárga a fogam.
Mielőtt még igénytelennek gondolnátok, elmondom, hogy mindig mostam a fogam, nem cigizek, és vizen kívül nem iszom mást, valamint nem eszem több édességet, mint más ember.
És amióta az eszemet tudom, sárgák a fogaim. Szóval genetikailag ilyen.
Így is ki lehet fehéríteni a fogat ? Tehát, hogy nem rárakódott szennyeződésról van szó ?
AMúgy küzködik még valaki ezzel a problémával ? Mert a szájfény meg a rózs még jobban kiemeli :(
Képzelem, mit gondolhatnak rólam...
Én is ezzel a problémával küzdök Férfi létemre.
Én 2 havonta járok kezelésre, de nem sokkal jobb.
Most kerül majd fel fogszabályzó és ha leveszik, akkor megyek fehéríttetni. Nem olcsó, kb 200 ezer, de nem érdekel.
Hát ezaz...
Rohannék én is fehéríteni, ha nem lenne ilyen drága.
Hát vagy beruházol egy lézeres fogfehérítésbe ami drága ugyan de nagyon tartós mivel a fogat kívül-belül fehéríti.Vagy pedig az első 6 , alsó 6 fogaidra porcelán héjat csináltatsz ami hófehér és nem tud elszíneződni.
Nekem fiatal létemre egyik fogam sem eredeti hanem a hátsókon mind korona van az elsőkön pedig porcelán héj, így tényleg tökéletes a mosolyom , fehér , szabályos.Ugyan kicsit művi de nekem tetszik.Én ezt magán fogorvosnál csináltattam.Az árát nem mondom meg mert sokan szörnyülködni kezdenek :)
Ki tudja...
Lehet, hogy megnyerem addigra a lottót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!