Neked be valtak a MAC termekek?
Figyelt kérdés
Eleg sok videot neztem youtubon, hogyan sminkeljem magam es sok videoban lattam hogy MAC termeket hasznalnak. Arra lennek kivancsi hogy mennyire tartosak, illetve mennyire lehet veluk dolgozni? Kezdo vagyok a sminkelesben es nem tudom milyen termekeket erdemes venni. Valaki tudna ajanlani esetleg termekeket, jo pudereket,alapozot stb. Elore is kosznom 19\L2011. dec. 28. 08:50
1/1 anonim válasza:
NAgyon jók a MAC termékek, de kezdésnek kicsit drága. A legjobb egyébként, ha befizetsz egy sminktanácsadásra, ami 15000 Ft, és teljes mértékben levásárolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!