A púdert hogy kell használni? Hova kell felvinni? Mi célt szolgál?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 12:46
1/8 A kérdező kommentje:
ha nincs hozzá olyan pamacs, akkor kézzel kell felvinni? vagy vattakoronggal is jó ha felviszem?
2011. dec. 24. 12:47
2/8 anonim válasza:
A púder a smink fixálására szolgál, és arra, h felszívja a felesleges faggyút, ne csillogjon az arcbőröd. Én személy szerint nem használok, mert nagyon eltömíti a pórusokat. Megpróbálhatod vattakoronggal felvinni, de szerintem azzal nem lehet olyan szépen eloszlatni. A drogériáékban lehet venni púder pamacsot vagy ecsetet. Ja, és hát az alapozó után az egész arcod felületére kell felvinni, de csak vékonyan.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. :) a mattító púder az pontosan mi?
2011. dec. 24. 13:46
4/8 anonim válasza:
a matt púderek nem csillognak, és a bőröd sem fog fényleni tőle. elsősorban arra használjuk, hogy az alapozót fixáljuk,és megakadályozzuk, hogy fényes legyen az arcunk. én mindig ecsettel viszem fel az arcomra, egyenletesen, vékonyan.
5/8 anonim válasza:
én egyébként a nyakamra is szoktam rakni egy keveset, hogy ne legyen maszkszerű a sminkem. am. a sminkedet nagyon jól tudod fixálni hajlakkal is ( ez természetesen az utolsó lépés amikor már a spirál,szemhéjpúder stb. is felkerült.)nekem sokkal jobban bevált mint a különböző sminkfixálók. (előző voltam)
6/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! :)
2011. dec. 24. 15:17
7/8 anonim válasza:
a sunidra hogy szép barna legyen.
8/8 A kérdező kommentje:
-.-
2012. jan. 8. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!