Mi baja a fülemnek? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A fültágítóm alá nőtt egy nagyobb csomó, mint valami kialakulóban lévő pattanás, ha megnyomom ugyanúgy fáj... stb. kiszedtem a nagyobb tágítót és beleraktam egy kisebbet, így a fájdalom csökkent, ha valami hozzáért. Viszont már kívülről is látszik, hogy ott van egy csomó, mint egy vízhólyag, olyan, csak épp nem vízhólyag... A másik fülemen is van ilyen, a fülbevalóim között. De az pici, 1mm átmérőjű lehet(több hónapja ott van), ez viszont nagyon nagy. Ha valaki tudja mi ez, vagy volt ilyen problémája, kérem írjon. Köszönöm.2011. dec. 16. 22:39
1/2 anonim válasza:
Nekem vérhólyag volt a fülemen miután kilőtték. Fájt, majd véletlenük kiszakadt, kijött belőle a vér és minden rendbe jött. Igaz én utánna kivettem belőle a fülbevalót, javaslom te is vedd ki. ( Ha már nagyobb gondolom nem forr vagy szűkül össze hamar, de nem tudom nem értek hozzá)
2/2 anonim válasza:
Nekem is ilyenem volt,mi előtt kilőtték a fülemet. Egyszer kb 2órán át nyomkodtam,de nem történt semmi csak nagyobbra nőtt. Másnap haza jöttem suliból hátulról úgymond megnyomtam,és kijött belőle ilyen genny féleség.:SS gyengén volt undorító. de azóta nem fáj,és ott nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!