Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van a fülemben egy nagy...

Van a fülemben egy nagy gennycsomó (fülbevalótól). Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 05:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem már volt ilyen párszor.

Mindig elmúlt magától. Igaz, mindig több hónapba, fél évbe telt.

Ezidő alatt csak ezüst fülbevalót hordtam, vagy semmit.

Mert nálam a bizsutól lett benne a csomó.

2011. nov. 30. 05:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, én steril tűvel felszúrtam és kitisztítottam.
2011. nov. 30. 05:52
 3/10 Tojásrántotta ***** válasza:
100%
Nyomd ki, még mielőtt megtennéd szerezz egy kamerát és filmezd le, aztán domb fel a jútubra garantált a nagy nézettség, de tényleg az ilyen videókat komázzák a népek.
2011. nov. 30. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:
omg, de miért?
2011. nov. 30. 14:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Második!Hogy szúrtad?:o
2011. nov. 30. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
vettem tűt gyógyszertárban és fokozatosan elkezdtem nyomni bele a csomóba, amikor elérte, akkor kicsit feszegettem a lyukat és kipréseltem ami benne van...
2011. nov. 30. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha kicsit úgy nyomod mint egy pattanást (már ha a lyukon belül olyan) kijön a genny belőle! Utána érdemes fertőtleníteni! és esetleg ARANY!!! fülbevalót beletenni hogy ne nőjön be a luk, és gyógyuljon is.
2011. dec. 2. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
ÁÁÁ!!!!! Add meg a címed! Átmegyek kiszedem én!!! :D :D Ahhhhhh. Akaroooom! :D Ezért lettem kozmetikus. Imádok ilyen nagy gennyes cuccokat nyomogatni. Kicsit perverz de ez van... :D
2011. dec. 3. 11:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Omg, azt hittem egyedül vagyok ezzel a perverzióval...
2011. dec. 3. 12:40
 10/10 anonim válasza:
Kedves Fiatalok! nem javaslom a sebészet jellegű beavatkozást! A "magától" való elmúlás ritka, de lehet segíteni, BETADIN oldattal kel kezelni naponta többször bekenni. Az egy erős fertőtlenítő oldat! Nem csít, nem hagy nyomot, pedig eőe sárga! (a benne lévő jódtól)Ha ez nem sgit, minél hamarabb kérni kell a háziorvostól egy beutalót a sebészetre és ott kivágják, érzéstelenítés mellett!Ez egy néhény perces beavatkozás, és biztonságos!
2011. dec. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!