Műkörmöt szeretnék, csak nem tudom eldönteni hogy, hegyeset vagy kockát?
Szerintem ha már mindenképpen akarsz akkor a "kockát" válaszd. Az szexibb is és a körömnek állítólag jobb ha szögletes az alakja, mint ha ovális, mert a vége kevésbé szakad be - már ha erős. Ezt régen olvastam valami műkörmös dolgon. Én is ellenkezőleg hittem igaznak, de aztán rájöttem valószínűleg mégis igaz amit írtak.
Mindenképp a szögletesre szavazok, de ne legyen túl hosszú.
Ezt ki kell tapasztalni saját magadnak. nekem sokáig kocka volt (évekig) tavaly nyáron lenövesztettem, akkor az utolsó hónapokban ovális volt, nem hegyes!
Az idén meggondoltam magam és újra rakattam körmöket, először kockát, majd két hete lereszeltettem oválisra és rájöttem, hogy nekem ez sokkal jobban bejön, kényelmesebb és nőiesebb is, talán nem annyira mű a hatása. Általában egyszínűre lakkoztatom (pirosas árnyalatok9, vagy nagy ritkán franciára töltetem. Próbáld ki ezt is, azt is és majd meglátod.
Szerintem döntsd el Te, hogy neked melyik tetszik jobban. Próbáld ki mindkettőt, nézd meg a saját kezeden, hogy melyik áll jobban és hogyan tudod használni.
Nekem szögletes (kocka) a körmöm, nem nagyon tudnám elképzelni, hogy lekerekítsem. Nekem így tetszik, de ettől másnak nem biztos. :-)
Kérdezd meg a körmöst, akihez fogsz menni, hogy tud-e színes zselével dolgozni, mert szerintem az a legpraktikusabb. Csak színtelen lakkot kell használnod és 4-5 hétig szép a körmöd.
Én ha csináltatnék, akkor mindenképpen szögleteset, francia manikűrt, nekem ez tetszik. És nagyon rövidet, mert kontaktlencsét viselek és nem tudnám kivenni ha túl hosszú lenne... :P
Nekem a hegyes nem tetszik, szerintem túl "ribis" - bár tudom most ez a divat
a hegyes vekonyijtja az ujjaid.. a kocka pedig inkabb vastagitja..
de pl nalam a kocka francia a meno xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!