Gél lakk miért nem szárad?
Ha a lámpa jó,akkor a gél lakk nem jó minőségű valószínűleg :/
Szerintem most menj el műkörmöshöz,csináltasd meg vele és kérdezgesd milyen termékeket használ.
Na ja. sőt, kérd meg, tanítson is meg...
Vicc... amúgy, a géllakkot fixálni kell. Ennyi. oszt rögtön megszáradt lesz.
Miért kezd valaki olyan dologhoz, amiről lövete nincs??????????
Kedves válaszolók kiderült a bibiköszönöm a válaszokat!
A rosszmájú válaszadóknak pedig üzenem, minden szakma megtanulható!!! Én többlábon állok ezügyben!!!!
És hogy ne legyenek egyből ilyen lekezelőek, idemásolom a Moyra cég hivatalos állásfoglalását, mert időközben felvettem velük a kapcsolatot!!! Tehát a hiba nem az én "készülékemben" van, inkább lekezelő válaszotokban és a lakkban!!!!
Íme a hivatalos levél tartalma:
Sejtettük, hogy ez a baj. A 15ml lakkzselé már egy kifutó termék és sajnos volt egy gyártási hiba 2 színnél. Ezt a 2 színt visszahívtuk a kereskedőktől, de ez sajnos soha nem sikerülhet tökéletesen. Sikerült egy ilyen terméket megvásárolnia.
Ajánljuk, hogy a jövőben már az új 10ml-es (fekete kupakos) lakkzselénket használja. Ennek alapanyaga új fejlesztésű formula és tökéletesen meg lesz elégedve vele. De, hogy már most se érezze magát csalódottnak a megadott címére küldünk Önnek 3 db-ot (lehetőleg az Ön által választott színhez hasonlókat) az új lakkzseléinkből.
Szóval a Moyra cégnek adok egy 5-öst mert nagyon korrekt és segítőkész, ti viszont ne itt éljétek ki másokon a dühötöket!!! A hosszú élet titka a nyugalom!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!