Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelv piercing milyen? Lent...

A nyelv piercing milyen? Lent több

Figyelt kérdés
Mennyi ideig leszek pösze tőle? Létszik, ha beszélek? Mennyi ideig fáj? Adnak érzéstelenitöt? Vagy kérni kell? Atól drágább? És az fáj amikor megkapod? Most szeretnék, és ezek a kérdéseim vannak. Ja, és meg egy: mgcsinálják 15 évesekenek?
2011. dec. 10. 18:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi :D ott fogom, már tudom, bár anyáék az egészet nem. :D kicsit furi lesz, amd azt mondom h elharaptam anyelvem. köszönöm, rengeteget segítettél. :D
2011. dec. 15. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt hiszed hogy ettől szebb leszel? Egyáltalán miért akarod ? V...x
2011. dec. 18. 10:31
 13/13 anonim ***** válasza:

akkor örülök, hogy segítettem:)) meg annak is, hogy ott csináltatod:P

nekem sem tudják anyáék, a barátomtól kaptam igazából karácsonyra a pc-t, így még inkább nem mondom el, nehogy rá is haragudjanak. Észrevették, hogy fel van dagadva a szám egy kicsit (igaz én nem mentem haza aznap, csak a következőn, hátha addigra jobban megszokom, vagy ilyesmi). Szóval amikor észrevették, azt mondtam, hogy van egy nagy seb a nyelvemen hátul (amúgy is ki szokott jönni, aftának hívják) könnyen bevették:D majd ha már begyógyult lehet megmutatom nekik:) előttük majd óvatosan egyél:) meg ne beszélj annyira sokat majd.. Még mindig nem vették észre nekem, szal meg lehet oldani, hogy ne tudják meg, csak ügyesen:)

egyébként most vagyok a 7. napon, tegnap este már ettem gabonapelyhet tejjel és nem lett bajom tőle:) első napokra ajánlom azért, hogy szerezz be ilyen bögrés leveseket, finomak és ezeket tudod akkor a legkönnyebben megenni^^ ha van valami kérdésed még csak írj itt:)

2011. dec. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!