A nyelv piercing milyen? Lent több
akkor örülök, hogy segítettem:)) meg annak is, hogy ott csináltatod:P
nekem sem tudják anyáék, a barátomtól kaptam igazából karácsonyra a pc-t, így még inkább nem mondom el, nehogy rá is haragudjanak. Észrevették, hogy fel van dagadva a szám egy kicsit (igaz én nem mentem haza aznap, csak a következőn, hátha addigra jobban megszokom, vagy ilyesmi). Szóval amikor észrevették, azt mondtam, hogy van egy nagy seb a nyelvemen hátul (amúgy is ki szokott jönni, aftának hívják) könnyen bevették:D majd ha már begyógyult lehet megmutatom nekik:) előttük majd óvatosan egyél:) meg ne beszélj annyira sokat majd.. Még mindig nem vették észre nekem, szal meg lehet oldani, hogy ne tudják meg, csak ügyesen:)
egyébként most vagyok a 7. napon, tegnap este már ettem gabonapelyhet tejjel és nem lett bajom tőle:) első napokra ajánlom azért, hogy szerezz be ilyen bögrés leveseket, finomak és ezeket tudod akkor a legkönnyebben megenni^^ ha van valami kérdésed még csak írj itt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!