A nyelv piercing milyen? Lent több
Én hétfőn csináltattam Miskolcon a plázában Csigáéknál. 6000 forint volt a szúrás piercinggel együtt, és még az is benne van, hogy egy hónap múlva kicserélik rövidebbre a szárat. Ajánlom, hogy náluk csináltasd, mert ők a legjobbak itt:) A vulkán közelébe se menj, nagyon szépen kérlek!!
Mellesleg a szúrásról
Annyi volt az egész, bementem, elmagyarázta mi fog történni, mennyibe kerül stb. Aztán mondta, hogy menjek öblítsem ki a mosdónál a szám, majd leültem a székbe. Be volt csukva a szemem, mert nem akartam látni a tűt:D Kb fél perc volt az egész, megnézte hol vannak az erek, megfogta és már át is volt szúrva. Betekerte a tetejét és kész is:) Egyáltalán nem fájt a szúrás, azt jobban éreztem, hogy szorítja a csipesszel a nyelvem, hogy ne húzzam vissza. Utána még egy öblögetés és vége. Nagyon féltem az egésztől, aztán meg csak néztem, hogy ennyi volt?:D Figyelmes volt aki csinálta, megkérdezte utána, hogy minden rendben van-e, nem szédülök, nem fáj stb. Aznap nem is fáj egy kicsit sem, tegnap feldagadt kb a kétszeresére, öblögettem rendesen phlogosollal, jeget szopogattam ilyesmik. Ma már kezd lohadni is. :)
szóval szerintem mindenképp hozzájuk menj, nem tudom, hogy kérnek-e szülői engedélyt, de a biztonság kedvéért vigyél egyet:) már ha tudják a szüleid:D
remélem segítettem:P 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!