Hogy kell füstös sminket csinálni? Ha próbálom elsatírozni, nem füstös lesz, hanem lejön az egész.
Figyelt kérdés
Akármilyen szemceruzával is csinálom, próbáltam mindenfélét, szóval szerintem nem azzal van a baj... A másik végén direkt satírozós ceruzákkal sem sikerült.2011. dec. 10. 18:14
1/5 anonim válasza:
Sexy party smink: Füstös szem készítés lépésről-lépésre
Sminkakadémia 2. rész - Füstös szem kezdőknek
Remélem tudtam segíteni!!:-)
2/5 anonim válasza:
Ne ceruzával csináld(azt csak vízvonalra és felsőszemhéjra a pillák tövébe tegyél utólag),hanem szemhéjporral...
3/5 anonim válasza:
A ceruza a kontúrhoz kell, a többit pedig sötét szemhéj porral/púderrel kell "satírossá" tenni..(meg ecsettel..) Nem olyan nehéz, próbálgasd!:)
4/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/results?search_query=smokey+eye+tutor..
Próbálgasd itt a videók között. Én is innen tanultam meg füstös szemet csinálni, azóta is dícséri mindenki :)
5/5 anonim válasza:
Nekem most 2 szemceruzám van: egy essence (brutál fekete), és egy avonos (el lehet satírozni).
Ha satírozom, akkor utána még teszek rá fekete szemhéjpúdert (miss sporty). Rengeteg magyar nyelvű videó is van, youtube-on keress rá, és próbálgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!