Mit használjak hogy ne kenődjön el a sminkem?
Figyelt kérdés
Mikor feketére kifestem a szemem, akkor egy idő után a szemhéjam felső része is fekete lesz egy csíkban, és ott ahol beráncolódik a szemhéjam mikor ki van nyitva, oda egy csíkba begyűlik a festék? Mit csináljak ezzel?2011. dec. 10. 14:53
2/6 A kérdező kommentje:
Sima alapozó nem jó?
(esetleg ha púdert is rakok rá?)
2011. dec. 10. 15:47
3/6 anonim válasza:
Használd az Essence zselés tusát. Kicsit gyakorolni kell, hogy szépen kihúzd vele a szemed, de ha egyszer felrajzolod, az sehova nem moccan. :) Nekem este is úgy kell leimádkoznom. :P
21L
4/6 anonim válasza:
Én a She vízálló fekete szemhéjtusát használom, nekem ez vált be. Viszont nem elég gyorsan szárad, így mikor felviszem a szemhéjamra akkor van úgy, hogy még az elején nekem is összekenődik amikor véletlenül egyet pislogok, és le kell törölnöm ott ahol elkenődött. De utána már jó és tartós, tehát már nem kenődik el egyáltalán.
5/6 anonim válasza:
Ardaco-nak van nagyon jó szemhéjalapja.
De jó az is ha keversz ki alapozóbol és krémből is, púdert inkább ne rakj rá!:)
6/6 anonim válasza:
A sima alapozó hajlamos rá, hogy elmásszon. púdert azért ne tegyél rá, mert akkor a szemfesték nem tud mibe beletapadni. Szemhéjalapozója van az essence-nek és a catrice-nek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!