Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnál ajánlani egy jó parfümöt?

Nemondom2x kérdése:

Tudnál ajánlani egy jó parfümöt?

Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok otthon a parfümökbe, de szeretnék venni egy jót magamnak. Az én elképzelésem : ne legyen töményen édes, se túl friss, de legyen karakteres, egész napon át tartó. Tudom, hogy fel kell próbálni ezt is, mint egy ruhát, de jó lenne tudnom, hogy melyikek között keresgéljek. Nem Mexx-re, Bruno Banani-ra és ilyenekre gondoltam, de 10 ezer forintnál se adnék ki sokkal többet érte.Nagy segítség lenne pár normális tipp tőletek!
2011. dec. 10. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha igazán karaktereset szeretnél, akkor ajánlom a Divine Sensulat az Oriflamtől. Ez tényleg elég karakteres,kicsit olyan meggyes illat van, a párom nagyon szereti :)

[link]

Vagy a Black XS is jó illatú, de kicsit lehet, hogy drága.

[link]

2011. dec. 10. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem a női Playboy-okat, mind a 4 finom. Nem tolakodó, de mégis emlékezetes.
2011. dec. 10. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért ez így nem olyan egyszerű. Pár info jó lenne rólad, pl. nemed, illetve hány éves vagy? Említenél 1-2 illatot, amiket korábban viseltét és tetszettek?
2011. dec. 10. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
*viseltél
2011. dec. 10. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Playboy - Play it sexy a kedvencem.
2011. dec. 10. 18:21
 6/7 A kérdező kommentje:
25/L vagyok,kissé komolyabb a korombeliek között. Ilyen közép-felső kategóriás parfümöm nem volt még. Próbáltam már sok dm-es parfümöt (Pumától, SOlivertől, Mexxtől), de egyik se tetszett igazán. Illetve volt egy Mexx, ami nagyon finom volt, de már nem forgalmazzák. Tegnap elmentem megillatozgatni pár parfümöt és a Lady Million-nak egész jó kis illata volt, de azt hiszem ez nem az igazi (nem is fűszeres kategória). Van még Tippetek? Az eddigieket köszönöm szépen!
2011. dec. 11. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Leírom, én miket szeretek a legjobban, mert egy korosztály vagyunk, hátha segít:)

DKNY Women

Tommy Hilfiger Tommy Girl

D&G: Light Blue

Guerlain: Champs Elysées

Nina Ricci: Nina

nagyon szeretem még a Mexx sima Womenjét, azt olyan 20 éves korom körül használtam, lehet, hogy ismered. Nagyon jó illat ez is, lehet, hogy nem kéne teljesen elvetned.

Ha van kedved, próbáld ki őket. Nekem is marha sok időbe telt, mire megtaláltam az illatvilágomat.

26 N

2012. jan. 1. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!