Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rendelt már valaki neten...

Rendelt már valaki neten parfümöt? Megbízható oldalt tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
[link] vagy [link] Én az elsőtől rendeltem, nem volt semmi gond. A parfümcenter ingyenes kiszállítást ígér, de cserébe drágább az áru. Érdemes utánaszámolni.
2009. jún. 12. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a parfümcenterről rendeltem, és meg voltam elégedve. A parfüm is eredetinek tűnik (az illata ugyanolyan, mint a Douglas-ben).
2009. jún. 12. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az illatfelho.hu oldalt maximálisan tudom ajánlani!!! Teljesen eredeti termékek vannak és az (egyik) legolcsóbb netes parfüméria. Ingyenes a házhozszállítás. 10 ezer ft alatt postán küldik, 10 ezer ft felett pedig a GLS hozza. Ajándék termékminta jár minden vásárláshoz. :))
2009. jún. 12. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a TeszVesz-t szoktam nézegetni,és ott szoktam venni ilyen dolgokat!VAn ami sokkal olcsóbb mint az üzletben...

És sok a márkás is közöttük!(1500 ft-ért vettem meg egy eredeti 50 ml-s Christina Aguilera parfümöt.Nagyon jó vétel volt!) :D

2009. jún. 18. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Na hát az aukciós oldalakat nem ajánlom!!!!!!!!! Tele van hamisítványokkal! Nagy ritkán lehet csak kifogni olcsón eredetit. Mondjuk azért, amikor 4 ezerért van egy tizen-huszon ezres parfüm, akkor már elgondolkodnék, hogy nem átverés-e? Nekem negatív tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, ugyanis az eladó szavára hallgatva elhittem, hogy eredeti, holott ez nem is volt olyan kriminálisan olcsó. Az eredmény? Egy pancsolt lötty. Jól gondold meg, hol vásárolsz.
2009. jún. 21. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,az illatfelho volt a legszimpibb,talán ott megpróbálom,hogy tényleg eredeti,bár ott azért reálisak az árak,de mégsem annyi,mint a Douglas-ban,pl.
2009. jún. 21. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!