Fiúk, lányok mit gondoltak egy lányról akinek 16 évesen ajak pc-je (fekete patkó pc) van? (lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek jól nézki, vagy inkább taszító?
De ha mondjuk az utcán el megy előtetek , akkor mi az első benyomás amit kelt bennetek??
2011. dec. 9. 17:04
1/12 anonim válasza:
Képet!
Ha többet elárulnál a kinézetedről, jobban el tudnám mondani a véleményeme, nem mind1 milyen a haj, alkat, arc..
2/12 anonim válasza:
Hát, negatív. Annyira nem taszít a piercing, mint ha valaki cigarettázik..
3/12 anonim válasza:
Az, hogy nem normálisak a szülei, hogy megengedték neki...
25/L
4/12 LadyLee válasza:
Nagyon gáz.
Azt gondolnám, hogy a csaj egy igénytelen kis gusztustalan liba. És jó eséllyel nem nagyot tévednék.
5/12 anonim válasza:
Hát az összképtől is függ, hogy maga a lány milyen, de valószínűleg tetszene, szerintem nagyon jól néz ki.
7/12 anonim válasza:
Nekem tetszene, de semmi egyéb benyomásom nem lenne, ugyanis minden második lányon látni már.
8/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, am nem vok se ribi se igénytelen csak tetszik ennyi az egész.
A kinézetem: válig érő barna egyenes haj, kék szem, közepes testalkat, kerek arc.
Stilus:szeretem a feketét, de NEM viszem túlzásba, mert mindig igekszem feldobni egy kis színnel.
Háát nagyából ennyi.
2011. dec. 10. 11:36
9/12 anonim válasza:
Nekem nem lenne se pozitív se negatív véleményem róla, van pár ember akit ismerek és van piercingje mégis sokkal értelmesebbek néhány "átlagos" lánynál/ fiúnál.
10/12 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs a piercinggel, sőt ha valakihez illik nagyon fel tudja dobni az arcát, de az igaz, hogy nem áll mindenkinek jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!