Próbálta már valaki ezt az AVON terméket?
2011. dec. 5. 13:24
1/11 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek róla?
Nagyon barnít?
2011. dec. 5. 13:26
2/11 anonim válasza:
igeeen!! :) nekem épp ilyen van! :) és nagyon szeretem! az arccsontomra szoktam felvinni, alapozás, meg sminkelés után. nem kell belőle sokat használni, mégis szép pírt ad az arcomnak. :) én csak ajánlani tudom! :)
3/11 A kérdező kommentje:
Ez pirosító? Azt hittem púder..
2011. dec. 5. 13:40
4/11 anonim válasza:
Nem, ez barnító. :) Vannak pirosító gyöngyök is. De ez bizony nem a púder kategória.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöld kéz.
Esetleg ezt próbáltátok már?
Jillian Dempsey Corrector Pallette
2011. dec. 5. 13:50
6/11 anonim válasza:
Nekem is ez van:)Imádom!:) Szép tónust ad ill árnyékolásként is szupi.
7/11 A kérdező kommentje:
Ez alá kell folyékony alapozó?
2011. dec. 5. 14:27
8/11 anonim válasza:
nem árt, hiszen a nevében is benne van, ez adja a smink alapját. sokkal tartósabb a szemhéjpúder/pirosító, ha van alatta alapozó.
9/11 A kérdező kommentje:
Tehát alapozó, majd ez a termék és erre még jöhet kőpúder?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Megy a zöld kéz mkinek!
2011. dec. 5. 17:07
10/11 anonim válasza:
sztem az alapozó,pirosító/barnító +kőpúder nagyon sok,ne kend magad múmiára. Sminkelési szokástól függően különböző módon is lehet használni,csak magában a barnítót,lehet alapozóra is,de ne tegyél túl sokat semmiből,csak természetesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!