Körömlakk szárító gép - valaki használ ilyet?
Figyelt kérdés
Hugomnak gondoltam ajándékba, de nem tudom eldönteni hasznos-e, tényleg jól szárít-e? Tudom, vannak gyorsan száradó lakkok, de szereti magának megcsinálgatni mintásra , franciásra, és ehhez ugye több réteg lakk kell, ami nehezen szárad - ezért gondoltam meglepem.
Köszönöm a választ!
2011. dec. 3. 11:10
1/6 anonim válasza:
hát én még nem próbáltam, valószínűleg jó cucc, de szerintem felesleges :/ lehet kapni gyorsan száradó körömlakkokat, nem is kell belőle méregdrágát venni, az Essence, Miss Sporty is megteszi. és ezek tényleg gyorsan megszáradnak és szépek, tartósak :)
2/6 anonim válasza:
Barátnőmnek..van ! Rgyszer ha használta... ! NEM HASZNOS !
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm , akkor inkább valami mást keresek!
2011. dec. 4. 12:07
4/6 anonim válasza:
az avonban van egy fújós termék amit ha ráfújsz a körmödre sokkal hamarabb megszárad, nagyon jó kis cucc tényleg.
nem tudom mi a neve de avontanácsadónőt kérdezzetek, ő tudni fogja.
5/6 anonim válasza:
szerintem is inkább mást válassz.. szerintem nem hasznos.. pár perc alatt úgy is megszárad a körme
6/6 anonim válasza:
Az avonos fújós azt lájkolom nagyon jó tényleg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!